Копнежът по тебе голям е
а аз съм пияна.
Но и трезва да съм
ти си в моя сън.
Пуста му и карантина
виното ще ми е ваксина.
Докато трае тя
за да не изтрещя.
Карантинно вдъхновение ме е обзело
копнеж, страст и огън жарък.
Общуването с тебе ми е всекидневен подарък
искам да целуваш моето чело.
Наздраве с чаша вино
ти си моето пиле мило.
Копнежът по теб нека всеки ден нараства
а любовта ми към теб – израства.
© Жанет Георгиева All rights reserved.