Опитай да приютиш морето във шепа,
да хванеш Луната със длан
Да уловиш на вятъра шепота
Някога тогава и някъде там
Но покани Луната на танц
Вечер там до морето.
Дали ще приеме един валс
В рокля от лунна пътека.
Покани някоя морска вълна
да потанцува мъничко с тебе
Ти ще я поканиш "ела"
Тя знае ,че танцът не ще е последен.
© Росен Николов All rights reserved.