Замечтан за момиче чудесно,
ведро на живота си гледам аз,
че това дете е добро, честно,
че стопли ме сред мъка, мраз!
Буря, страдание в душа спря,
сила излекува моя дух ранен,
че като ангел е чиста, добра,
от злото аз сякаш съм спасен!
Тя толкова ме трогна,
ще се взема аз в ръце.
Че злото ще надмогна
надежда има в сърце!
© Георги All rights reserved.