Корабът разпъна пак платна.
Отплува през морските вълни.
Демонстриращ своята свобода.
Корабът - търсещ любовни океани.
Отново вдигна своята котва тежка.
Наддаде мощно своя любовен вик.
Плувам пак към вас, любовни океани.
Отново да разпоря вълните на страстта.
Величествено плувам в океани от любов.
Морета пълни с целувки вкусни и горещи.
Нежни язовири, бликащи от милувки парещи.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.