Jan 24, 2009, 1:24 PM

Корупцията - стара курва 

  Poetry
1209 0 1
Грозница стара и нахална,
все първа е сред големците.
Наричаха я - първа дама.
Кървяха им за мляс венците.

И в нов бардак таз стара курва
е сякаш първа примадона.
Щом види нов, тя с бяг се втурва
и се представя за икона...

Време е да си отиде!
Поне във ъгъла да крета...
Да е безгласна като рибите.
Отмината, да е късметът!


© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Познато, актуално...!

    Време е да си отиде!
    Поне във ъгъла да крета...
    Да е безгласна като рибите.
    Отмината, да е късметът!

    Дай Боже!
Random works
: ??:??