Не го видях, усетих го. Мъжествен -
на рамо метнал острата коса...
тревата трепка в порива си девствен,
а аз разбирам колко съм жена.
Разбирам, че тревата заслужава
милувката на мъжката му длан,
а аз на капки, бавно полудявам
от вихъра на този ураган...
Това съзряване е нежна клада
и първата избистрена вода.
Поглежда ме, косата тежко пада
... усещам точно колко съм жена.
Жени Иванова
© Jasmin All rights reserved.