Ще те намеря, скрита в кошер с мед
и цялата покрита от пчелите.
Ще те целуна. Ще живея с теб.
И винаги за всичко ще те питам.
Ще бъда лош, понякога - добър.
Еднакъв денем. В нощите - различен.
Ще бъда твоят мъж. Дори насън.
Защото моя си. И те обичам!
© Ивайло Цанов All rights reserved.