Сънувах се със ново амплоа -
най-касова поп-порно-фолк звезда,
Паричков със портфейл ме спира,
а Мераклийски черпи ме със бира,
отказвам с гордо вдигната глава -
концерт съм имала във НДК.
По жълтите павета в чизми крача,
готова съм за всякаква задача,
подлагам бюст, бедра, снага,
за автограф ме чака цялата страна.
И ето ме - на сцената на НДК,
посрещат ме с аплодисменти на крака,
но ужас - вместо микрофон в ръка -
държа перука от паунови пера...
Събуждам се обляна в пот...
Здравей, обикновен живот!
© Ивон All rights reserved.
Благодаря,