Кошмарът се събужда над съня ми,
реално провокира моят дом!
Инстинктът му в очите ми осъмва,
настроен за война и за разгром!
Космато и отровно ме превзема.
Въздуха с дъха си разболя.
Той, ядосан е от неизвестно време!
Катран по кожата ми се разля...
Не се познавам! Може би отдавна
дълбока връзка има между нас?
Кошмарът сигурно се е надявал
да не отнема черната му власт!
В обърканост държа го и в заблуда
на виртуалния му постамент.
С Кошмара свързани сме по принуда,
но всъщност Той страхува се от мен!
06.10.2016г. – Д.В.
© Десислава Вълова All rights reserved.