Наситено с метафори и тропи,
пространството замислено трепери.
Една прозрачна тъмна полусфера
почти като камбана хлопа.
Наясно съм с подобно мироздание,
с изменчивия първобитен хаос.
Единствен Бог със дяволско старание
раздава словото нахалост.
© Елия All rights reserved.