Jun 29, 2008, 12:01 AM

Котка да ти се потърка 

  Poetry » Erotic
1598 1 20

The work is not suitable for people under 18 years of age.

А, бе, Пич, какво ти пука?
К'во ти дреме на дудука,
че като ме видиш гола -
ще ми скъсаш бандерола?

Смешен ставаш... Преиграваш...
Твърде девствен го раздаваш...
Няма да ти се изтърка -
котка да ти се потърка...

Да те хъска, да ти мяука...
Като шкурка да те дялка...
Фино с лапки да те гази,
остро - с нокти да те лази...

А, бе, Пич! 'Ко си антика -
фащай нЕкоя мотика...
но ако си мъж на място -
в слипа ще ти стане тясно...

Няма да си вече хурка,
а ще си пясъкоструйка...
Чуй... Последната оферта:
Искам да си ми десерта!

© Гергана Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??