Когато се роди,
отново ковид се завърна.
Времето със теб изтри!
Искам ли? Не пита!
Държи ме надалеч -
изплашена, излишна!
Всяка вечер е молитва.
Насън отново те прегръщам!
Утеха е,
че някой ден пак ще се завърна!
Единствено,за да ме обикнеш!
© Василка Ябанджиева All rights reserved.