May 10, 2015, 1:40 AM  

Коя си ти, аз изобщо не те познавам? 

  Poetry » Other
542 0 4

 

 

 

На косъм бях да получа инфаркт,
докато ти разкъсваше поредната риза!
Колко пъти се връщах по-рано
и колко пъти пред прага умирах?
Колко години по пътя те носих?
Не ти... тези в теб ме изгърбиха...
Можех да се изправя и да си отида,
но стисках зъби. Издържах,
а можех още, но нямаше смисъл.
Остарях,
а душата пропи се.
... и си мисля,
дали ще ми е леко, като умра
или и там ще продължаваш?

Всъщност коя си ти?
...аз изобщо не те познавам.

© Станислав Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??