само опитай
да откраднеш
целувка.
ще се случи
някак си
естествено
и ще ти я дам
безропотно.
тогава поне
няма да
ме е яд
за всичките
пропуснати
невидяни
и подценени
падащи звезди
на които
някога си
пожелавах
крадец
на целувки
(теб)
© С. С. All rights reserved.