Jan 28, 2008, 10:01 PM

Край 

  Poetry » Phylosophy
1099 0 2

Бездна!
Безумие!
Отново надежда!

 Абсурд!

 

Бездна!
Безумие!
Отново... Отново...
Безкрай?

Всъщност край!!!

© Васил Благоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??