Aug 15, 2009, 11:57 AM

Край 

  Poetry » Love
888 0 0

Там, където чувствата горят,
там, където ласките ни мрат,
там приключва нашата любов
и остава просто ярък спомен
за времето, в което заедно сме били,
пазен строго там, където беше ти -
пазен във сърцето!

© Костадин Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??