Нещо е адски криво
или при мен,
или при теб.
Забавляваш ли се
по начин
странно извратен?
Сигурно така
е най-забавно.
Когато някой
те (ти) харесва,
накарай го да хлътне
с нещо странно, малко,
да се чуди,
и след това
мъчи го и отказвай
всичко.
Ритни го
и се смей,
когато видиш,
че явно го боли...
Не мога да го разбера.
Ще спра и да опитвам
май...
Има по-красиви
от теб.
И не тъй странни.
Мислех си,
че странният съм аз,
но ти печелиш
приза.
Малка, сладка,
с т р а н н а
к у ч к а.
По-добре съм,
тъй изглежда,
с музиката и със очилата,
да гледам
света външен
без да го ебавам.
Така не боли.
И без това е всичко
сън в съня
и се повтаря.
И нищо няма смисъл,
докато аз не го реша.
Изобщо трябва ли ми
някой?
Майната ти, цвете.
Чао.
© Тони Бортолаци All rights reserved.