Сред морето успокоява се вълна -
сърцето трогна ти, хубава жена.
Жаждата тиха за идеал и красота
лекува душа, огорчена от света.
Ела за миг поне, мило дете,
ела да ти подам едно цвете!
За теб съм просто замечтал,
ела, облекчи тъжния ми дял!
© Георги All rights reserved.