Реката с тихите есенни води
и срещата ни там, досами завоя
край парка в нас още блести
под небето жадно след пороя...
Ще тръгнем: влюбени с тях!
Днес бреговете са скъп спомен.
И само топлият летен смях
на птиците с обич запомних.
И ние – с птичия сезонен керван
ще носим в душите си надежда!
Нали любовта е все още блян
към утрото за новата ни среща?
© Стойчо Станев All rights reserved.