К Р А Ж Б А
За истинските творци в науката и изкуството
трудовият кодекс не съществува,
те са на светлинни години на стандарта от руслото,
техният сън е винаги буден.
Идеите никога не идват просто така,
те са дълбоко изживени.изстрадани,
макар,че отстрани са като на първа ръка,
много дълъг е пътя на тяхното Крадене.
07.07.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.