Красавици, орисани от орисници,
днес живеят много,
за да бъдат Пепеляшки -
неосъзнати кралици.
Прислужват на този, прислужват на онзи,
на някой с голямо Его...
и къде остана тяхната красота?
Живеят в тегота и без лекота и красота..
Нима това е тяхната съдба -
на принцеси, родени след това да бъдат кралици?
© Есфир Асфар All rights reserved.