Провокирано от "Мадам" на Vicont
Красив си, скъпи мой!
Поглеждам те. Красив си, скъпи мой!
Очите ти припламват нежно сини
и кожата ти е с прекрасен слънчев тен,
а устните ти - съблазнителни и фини.
Ръцете ти с галантен маниер
събличат ми палтото - натежало.
Опасно близо си до мен и в гръб
усещам повика на твойто тяло.
Банални думи на горяща свещ,
приседнали край сводница–камина.
Със страстен поглед и нескрит копнеж,
завърташ ме във огнено латино.
Прощавай, скъпи, леко се увлякох,
със теб да бъда бях почти готова,
но ти за мен си твърде напорист,
приличаш на квартален Казанова!
© Арина All rights reserved.
колко ли сърца е подвеждала
поздрав!