May 1, 2011, 6:59 PM  

Красива пролет 

  Poetry » Other
759 0 0

В тази райска градина прекрасно разцъфнал е ябълков цвят,

нежно пчелички докосват и пият от него в захлас,

чуват се песни омайни и всякакви птички летят,

и радостно казват на всички, че пролетта тук е пак.

 

Малки глухарчета плахо надигат своите глави

и сякаш се смеят на слънчо, за да ги гали с лъчи.

Теменужки свенливо се крият в буйни, зелени треви,

а врабчо щастливо възпява топлите, пролетни дни.

 

Пролет е млада, красива, галеща всички с лъчи,

носеща щастие, сила на всички земни души,

палеща огън в сърцето, раждаща нов живот,

целия  свят покорява тази пролетна, луда любов.

 

 

 

01.05.2011

© СС All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??