Nov 19, 2008, 12:30 AM

красота и самота 

  Poetry » Phylosophy
573 0 2
в красивото време
на мътния порой
газелата усети
самотата на
своя бяг през времето
и се усмихна
на
тигъра...

© Нико Ников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??