... любими, боли
и неочаквано страшна прорязва
точно, когато мислиш си ти,
че всъщност нежно те пази.
Красотата, любими, е меч,
който студен без милост наказва
и винаги носиш със теб
в топлата, в ранимата пазва.
Красотата, любими, е съд
с рождението заклеймена присъда
за изпълнен с перипетии път,
водещ към щастливото сбъдване...
© Камелия Виденова All rights reserved.