Красотата виждаш в моите очи,
красотата виждаш в душата ми свенлива.
Красотата виждаш в моите мечти,
красота за теб са нежните ми думи.
Красота за тебе е, когато се усмихвам,
красота е, когато радвам се като дете.
Красива съм за теб, когато тихичко въздишам
или когато плача в някой тъжен ден.
Красива съм, за тебе - идеална,
макар и грозна за едни...
Обичаш ме такава - скромна и сантиментална,
за мене любовта си също ти!
© Марина Буюклиева All rights reserved.
"Красива съм, за тебе - идеална,
макар и грозна за едни..."