Започвам със кратка молитва-
гласът ми към тебе политва.
Към тебе- във твоя чертог,
където съдът ти е строг.
Приемай и мене с готовност
за мойта смирена духовност.
Сърцето си давам на теб,
гърмяно в живота нелеп.
Преминах зелени баири-
по тях си оставих и дири.
Накрая в изплакана пръст
ще сложа и тежкия кръст.
© Никола Апостолов All rights reserved.