:-)))
Сладко вино, гръмки песни,
а мъжете все по-лесни.
Нижат се годинки славно,
но това не е най-главно.
**********************************************
Щом огънят се разгори във полунощ
и песни екнат край морето,
запей и ти със цяла мощ,
за да събудиш в мен сърцето.
*********************************************
Червена роза като капка кръв,
нейното ухание е нейна стръв.
Убоде ли се? Болка? Кръв!?
Господи, глупак такъв!
**********************************************
Стихоплетствам и мечтая
и тъй в очите ти гадая,
омраза, обич или пък фасон
е всичко в моя млад гарсон?
© Анна Станоева All rights reserved.