(Пиеса за възрастни деца)
Аз- Аз имам мозък,
дори и в гръбначният стълб.
Две леви сръчни ръце
и два десни бързи крака.
Тя- Аз имам мозък,
малко в главата.
Две десни галещи ръце
и два леви... крака.
Той- Ако се прегърнете,
ще проходите.
Не Ви трябва мозък,
всички при мен ще дойдете.
© Станислав Русев All rights reserved.