Искам ново перде.
Тапицер за диване
и ракия с мезе,
и да звънна на мама.
Да ми купиш сладкиш
или някаква рокля
от известен бутик,
или дълга разходка.
Искам всички неща
(като в скрита реклама)
и деня, и нощта,
и обяд по пижама.
Искам черно кафе
и оранжева бира.
Много чисти ръце,
едър старец в комина.
Малък задник и ханш.
Книга с твърди корици.
Незалепващ тиган.
Може чифт ръкавици.
Общо взето излиза,
че светът е голям
и за всички капризи
вечно има таван.
Само ти си промоция,
далавера, кяр,
моят мъж, моят спътник,
моят искан кошмар...
© Евгения Илиева All rights reserved.