May 29, 2008, 12:44 PM

Краят... 

  Poetry » Phylosophy
707 0 2

Край. Животът свърши.
Болката в пакетче се сортира.
До дъно всичко се прекърши.
А краят злоба провокира.
Край. Със самотата се напих.
Нищо няма да се промени.
И нищо аз не оцених,
а мене кой ли оцени?
Край. Отрони се сълза поредна.
Навън е слънчево. Във мен вали.
Душата е отдавна непотребна.
О, Божичко, така боли...
Край. Аз нямам вече сила.
И нямам нищо. Пълен крах.
И сякаш всичко съм изпила,
от това, което съм, ще бъда, или бях.
Край. На строфата последна.
Няма запетайки и кавички.
Изчезна същността безследна.
От мен останаха... безумни срички...

                                                          Аз съм човекът, който...
                                                             ще  (СТРАДА)ше...

 

© Петя Терзийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Страхотно е!
    Горе главата и аз съм се чувствала така, но не забравяй след всяка гадост идват и добри времена!
  • Много ми хареса-поздрави!
Random works
: ??:??