Mar 12, 2017, 12:43 AM

Краят не гледа в очите 

  Poetry » Free verse
879 2 5

Ще си изпусна влака за " По Дяволите"!

Както никога. Така. Нарочно.
Ще изстина, без да съм намразвала.

Към края си, когато ще започна.

 

Всеки мой копнеж от тук, ще тръгне.

(Светът е Свят, за да не бъде клетка).

Времето ще спре пред мен, за да не зърне
две зенѝци, осъзнавайки ги. За последно.

© Andriana Valkanova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??