Баба кара ме да ям.
Все ме тъпче с манджи разни.
За да стана аз голям,
готви ги разнообразни.
Всяка манджа е със сос
и е пълна с витамини -
зеленчуци, магданоз
и месце за протеини.
Ала щом направи крем,
гледам да не го пропускам.
Хапвам си го на корем
за следобедна закуска.
Кремчето ми е любимо,
сладко и неповторимо!
Николай Димов
© Николай Димов All rights reserved.