Крила ми ти дари да литна..
Да литна в чудни небеса.
Да се почувствам аз обичана..
Във тези странни времена..
Ти намери в мен жената,
Която търси цял живот..
Благодаря ти за всичко ,
Моя единствена любов!
Крилата дават свобода
На човека да лети!
Благодаря ти за това, любов,
Че с обичта си ме дари!
Ще ти бъда вярна аз до гроб!
И само тебе ще обичам!
Моя единствена любов!
© Александра Методиева All rights reserved.