Jan 4, 2011, 10:53 PM

Крила 

  Poetry » Other
544 0 5

***

Страхувам се от земните пространства,

където разните природни правила

изпратиха душата ми във странство -

затуй навярно ми пораснаха крила...

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??