К Р И П Т О Л О Г И Я
По друми незнайни в среднощните дебри
се гонят многоизмерните Азове...
Смъртта безсилна коварно ги дебне,
но е вечно самотна в напъни празни.
Поезията,с обикновени слова
Време-Пространство магично сгъстява,
лумва от Нищото Светлина,
а Движението Материя напластява...
Във войната за буквите
нашите предци са успели,
с тяхна помощ да трупат
оцеляването наше на дело.
Много внимавайте хора,
да не се днеска изложиме
с празно,глупашко говорене
и с дела важни,несторени!
10.05.2023г.Свищов
© Красимир Кръстев All rights reserved.