,,Крон- жиг,, - изкрещява и се полива с олио.
Пържи се на бавен огън падайки към дъното.
Сто години са много бавно адажио.
Ин и ян трябва да са изяли всичко.
И когато не си я спомнят вече, тя се повтаря.
Тогава ще съм готов да започна всичко отначало
... с теб.
в памет на Константин Павлов
© Станислав Русев All rights reserved.
Поздравление за оригиналното хрумване, Станиславе!