КРЪЧМА
Намига водка с очи на айсберг.
Нараства моята сметка.
На екс пием - такъв ни е терка.
Очите играят руска рулетка.
Изстрелвам на халос думи - патрони.
Зомбиран играя от изпитата водка.
Лампите гаснат. Светват. Някой ни гони.
… Заспива късметът в “Черната котка”.
© Мимо Николов All rights reserved.
с обич, приятелю...