Nov 20, 2013, 9:05 PM

Кръговрат 

  Poetry
839 0 2

Когато си отиде половината

от цялото, дарило Ви с живот.

Когато трима станат четиримата

и изчезне всичко, дето е Било,

 

тогава всеки празник става мъчен,

а всяка мъка - малко по-добра.

И се завърта кръговрат порочен,

Живот му казват, сбъркана игра.

 

Нечетните не могат да са четни.

А четните боли да са нечетни.

© Калина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??