Пътят ми до тебе бе Камино
цяла вечност го вървях
и от целувките ти-силно вино
аз упоена като в сън живях.
На дните ми ти беше светлина
оставила в душата отпечатък,
измамно щастие е любовта
изгубиш ли я - няма път нататък.
Един объркан,вечен кръговрат,
загубени във времето предишно
дошли сме с теб на този свят
да страдаме за обич безутешно.
© Доника Стоянова All rights reserved.
Всички римни двойки са добри, освен мъжкте "светлина – любовта". Но подобна слабост допускат и доста утвърдени поети...
Поздрави!