Jun 16, 2011, 12:37 PM

Кръговрат 

  Poetry » Other
954 0 3

Праг издигна, за да не го преминаваме...

да бъде той граница между нас...

 

Да не допускаме грешки – непростими...

Да не бъдем осъдени без вина...

 

Праг издигна, за да се примиря -

с няколко капки сълзи...

 

 

© Джейлян Билалова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??