Feb 8, 2006, 6:59 PM

Кръст от време 

  Poetry
1012 0 3
В мелницата на живота
се мелят бързо мойте дни
съвсем еднакви и все пак различни
аз нося времето към своята Голгота

Кога пораснах, даже станах майка
до вчера бяхме палави деца,
но вече ми е забранено да съм малка
от мен зависят толкова неща!

Своя ангел синеок ще посветя
в тайните на шареното детство
на криле от спомен ще летя
към света на детското вълшебство!

Уви! Препускам само във мечтите,
надбягвам се със вятъра лъчист
против законите на времето и дните
живее в мене кът по детски бял и чист!

© ИЛИЯНА ТОДОРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??