Sep 6, 2007, 12:22 AM

Кръстопът 

  Poetry
529 0 9
Приижда възрастта.
Приижда - край на позите.
Отляво любовта.
Отдясно некролозите.
Над мене висина.
Под мен - трева изтъпкана.
В душата светлина
от Рая и от Пъкъла.
Зад мен безброй лица,
изгубили чертите си.
Пред мене две деца
с пътища в очите си.

© Валентина Шейтанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??