Mar 4, 2011, 1:36 AM

Кръстопът... 

  Poetry » Love
663 0 0

Днес пак на кръстопът застанах,
накъде да тръгна пак не знам,
да се върна ли по пътя...
вече много отъпкан...

Там знам, че ти ме чакаш още,
подготвил си от вчера новите лъжи,
да се правя ли, че вярвам още
в теб и твоите мечти.

Не, този ден е нов, прекрасен,
силна воля днес ще проявя,
на кръстопът застанала неясен,
напред сама ще продължа.

Ще те изгоня от мислите си,
и сънища дневни и нощни,
и само блед спомен
ще останеш за мен.

© Гери Д Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??