Jun 3, 2016, 8:00 AM

Кръстопът 

  Poetry » Other
374 0 0

Първи стъпки аз направих, 
Тръгнала на дълъг път..
По ненаправени пътеки - 
Животът е такъв..
Спасение искам да намеря
От мрачни и горчиви дни. 
Без другари и семейство 
Още по-трудни висоти. 
И сърцето ми ме спира 
До мен не стига вече дъх..
По течението пътувам 
Вятър бурен - 
   Отведе ме на кръстопът. 

 

Първи стъпки.. прекрачих, 
Но трябваше да тичам аз 
Надеждата в очите,
Следвам всеки слънчев лъч..
Със сила в сърцето - крача аз напред 
И с живота се боря 
Голяма отговорност поех. 
Няма как да се откажа и 
Обратно да се върна аз.
Пътят заден ход не позволява
Следвам само слънчевия лъч. 

© Габриела Бошнакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??