Oct 4, 2024, 7:43 AM

Кръстопът или с Луна път заобиколен 

  Poetry » Phylosophy
102 0 0
Кръстопът или с Луна път заобиколен

 

Чешма водата, бавна, бистра

Бърза мътна

Ябълката на раздора

В "Небесно Царство"

Кой сега стои зад Маска

© Stew Carrey All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??