Горá кръстóва
богоединява и
душеспасява
.............................................................
Горá кръстóва
любвеуповава и
сърцесъгрява
.............................................................
Горá кръстóва –
(Й)Èрусалим малък – бди
и обетòва
© Стоян Минев All rights reserved.