Nov 10, 2010, 12:26 PM

Кръв и сълзи 

  Poetry » Love
763 0 0

Седнала в банята...

                                    обляна в сълзи...

 

 

държа нож...

                           а телефонът ми звъни...

 

 

Това беше ти...

                                с твоите поредни, нелепи лъжи...                                        

 

© Натали Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??