„Мила моя кучко,
с теб си ми е дручко!“
„Кучо мой любими,
все тъй говори ми!“
„Кучко моя мила,
мен с любов пленила!“
„Кучо мой любими,
рожби сътвори ми!“
„Кучко моя милна,
прелюбвеобилна!“
„Кучо мой напети,
нека с мен - блазе ти!“
„Кучко, моя дружко,
твой съм аз послушко!“
„Кучо мой, брани ме
и ощастливи ме!“
© Стоян Минев All rights reserved.
Както при хората!