Когато съм сама
ей тъй, с тишината,
и мисля за вечните неща -
какво ще оставя
аз на земята?
Някакви дрехи,
малко листа недописани,
много платонични любови
и лавина от въпроси.
Защото в живота си
аз не събрах куража
да бъда смела до края!
© Десислава Костадинова All rights reserved.
много ми е....
Поздрав!